Romica-Tociu-Stiu-ca-a-venit-Sharon-Stone-in-Romania-n-am-apucat-inca-sa-fac-sex-cu-eaDezvăluire şocantă! Deşi după scandalurile sexuale care l-au avut în centrul lor pe Romică Ţociu tabloidele au speculat că el ar fi motivul pentru care a venit Sharon Stone în România, vedeta teatrului Constantin Tănase a infirmat aceste presupuneri. “Ştiu că Sharon Stone e pentru câteva zile în ţară, ştiu şi unde stă dar nu am apucat încă să fac sex cu ea”, a declarat Romică Ţociu.

Îndrăgitul comic a precizat însă că actriţa din Basic Instinct e pe lista lui scurtă: “Am băgat-o în faţă pentru că e şi un caz urgent, nu poate sta foarte mult în România. Ştiu că foarte multe persoane care stăteau la rând ca să fac sex cu ele s-ar putea să se supere, dar trebuie să înţeleagă cât de important e pentru Sharon Stone să fie văzută făcând sex cu mine la Mamaia. Cariera ei e în declin de ani buni, e cam ultima ei şansă”, a spus Ţociu.

Presa de scandal scrie însă că e foarte posibil ca, din cauza răcirii vremii, Sharon Stone să nu mai apuce să facă sex cu Romică Ţociu pe plajă la Mamaia şi, ca urmare, să fie obligată să-şi photoshopeze nişte poze cu ea în această ipostază avantajoasă.

Scris de Radu | Saturday, 11.08.2012 15:39 Monden

National Cinematografic