Romica-Tociu-Stiu-ca-a-venit-Sharon-Stone-in-Romania-n-am-apucat-inca-sa-fac-sex-cu-eaDezvăluire şocantă! Deşi după scandalurile sexuale care l-au avut în centrul lor pe Romică Ţociu tabloidele au speculat că el ar fi motivul pentru care a venit Sharon Stone în România, vedeta teatrului Constantin Tănase a infirmat aceste presupuneri. “Ştiu că Sharon Stone e pentru câteva zile în ţară, ştiu şi unde stă dar nu am apucat încă să fac sex cu ea”, a declarat Romică Ţociu.

Îndrăgitul comic a precizat însă că actriţa din Basic Instinct e pe lista lui scurtă: “Am băgat-o în faţă pentru că e şi un caz urgent, nu poate sta foarte mult în România. Ştiu că foarte multe persoane care stăteau la rând ca să fac sex cu ele s-ar putea să se supere, dar trebuie să înţeleagă cât de important e pentru Sharon Stone să fie văzută făcând sex cu mine la Mamaia. Cariera ei e în declin de ani buni, e cam ultima ei şansă”, a spus Ţociu.

Presa de scandal scrie însă că e foarte posibil ca, din cauza răcirii vremii, Sharon Stone să nu mai apuce să facă sex cu Romică Ţociu pe plajă la Mamaia şi, ca urmare, să fie obligată să-şi photoshopeze nişte poze cu ea în această ipostază avantajoasă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Radu | Saturday, 11.08.2012 16:39 Monden

National Cinematografic