Reactie-la-restructurarile-din-TVR-Dan-Diaconescu-lanseaza-OTV-CulturalDupă anunţul că TVR Cultural se desfiinţează, una dintre figurile de seamă din mass-media românească s-a implicat în salvarea acestui canal al televiziunii publice! Este vorba despre Dan Diaconescu, care a anunţat că va lansa postul OTV Cultural, pentru a prelua ştafeta defunctului TVR Cultural.

“Am văzut pe net că 1 din 3 români regretă desfiinţarea acestui canal de televiziune”, declară Dan Diaconescu. “Calculând câţi spun pe Facebook că se uitau la TVR Cultural şi nu vor ca acesta să se închidă rezultă că postul avea un rating de vreo  zece ori mai mare ca PRO TV. De pildă, conform Facebook, emisiunea lui Patapievici avea cam 11 milioane de fani iar Literatura de azi a lui Daniel Cristea-Enache, fiind mai de nişă, un pic peste 6 milioane. Dacă măcar jumătate din cei care vor salvarea TVR Cultural se vor uita la OTV Cultural o să am cel mai puternic canal TV din România”

Diaconescu spune că are şi infrastructura care să-i permită să reia la OTV tradiţia TVR Cultural: “Spectacolele de teatru experimental de acolo erau practic identice cu emisiunile mele în direct, doar că se urla ceva mai mult. Muzica e cam aceeaşi, tot Grigore Leşe şi acolo, şi aici. Singura problemă va fi să difuzez teleshopping la fel de mult şi de prost ca TVR Cultural, chiar nu ştiu dacă aş putea coborî până la nivelul lor".

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Radu | Tuesday, 14.08.2012 13:01 Monden

National Cinematografic