ponta_a_distrus_girafaProcurorii DNA au aflat deja cine este vinovat pentru distrugerea girafei de plastic din faţa muzeului Antipa, vandalizată sâmbătă seara. Conform mai multor martori audiaţi în această dimineaţă, chiar premierul Victor Ponta este autorul faptei!

"L-am văzut cum a ieşit seara din clădirea guvernului, era plin de draci. A început să lovească girafa cu pumnii şi picioarele, apoi a pus mâna pe un obiect contondent şi a lovit-o până a făcut-o bucăţi. Striga ca disperatul "Băsescu, sper că eşti mulţumit!". Apoi şi-a pus ochelarii pe ochi şi a plecat spre MŢR", spun martorii.

Chestionat cu privire la această problemă Victor Ponta nu a confirmat sau infirmat incidentul: "Nu ştiu, poate a zis girafa ceva, poate m-a înjurat. Şi-apoi e portocalie, iar în mandatul meu am promis că voi face totul pentru a opri jafurile portocalii".
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 22.08.2012 20:33 Monden

National Cinematografic