Google_Plus_se_inchide_pentru_ca_a_atins_maximul_de_utilizatoriGoogle Plus se va închide pe 29 august 2012! Anunţul a fost făcut de cei de la Google după ce săptămâna trecută populara reţea socială a depăşit pragul psihologic de 100 de utilizatori . Se pare că serverele gigantului IT nu erau pregătite pentru o asemenea invazie de internauţi. iar situaţia s-a agravat atunci când unul dintre utilizatorii reţelei a ajuns să aibă un număr de prieteni format din 2 cifre.

Anunţul i-a pus pe jar pe împătimiţii de Internet. Deja pe mail şi în reţelele sociale circulă următorul mesaj: “Ei doresc sa se descotoroseasca de Google Plus-ul gratuit!!! O groaza de oameni au fost deja shtershi. Pentru a evita shtergerea contului trebuie sa trimitzi acest mesaj tuturor prietenilor tai de pe Google Plus!!!”

Un alt mesaj, care se pare că ar fi traducerea comunicatului oficial al Google Plus, afirmă următoarele: “Imi pare rau sa va anuntz ca Google Pls a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau Google Plus va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii delatat. NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net)”. Experţii IT spun că e foarte probabil ca acest mesaj să fi fost trimis chiar de Sergey Brin, unul din fondatorii Google.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 27.08.2012 16:03 Monden

National Cinematografic