holograf_tomografZiariştii de investigaţii de la revista "Medicina pentru toţi" au descoperit că Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, care a fost lovit cu sabia în cap de un necunoscut în emisiunea lui Dan Bitman, nu a fost chiar atît de tîmpit. Se pare că lovitura a fost în principal una de imagine din partea trupei Holograf, care de mai multă vreme doreşte să-şi schimbe numele şi să se rebrenduiască.

Dan Bitman: „Da, într-adevăr, dorim să ne numim Tomograf. Noi aveam piese de inimă albastră, ceea ce am înţeles că este o afecţiune a cordului, cum este roşu’ în gît sau gălbinarea. Aşa că vrem să intrăm puternic pe nişa asta medicală.”

Tino Furtună: „Romeo Dediu cînta la chitară, iar noi, neavînd de-a face cu muzica rock, oricum nu ne interesa chitara, aşa că el a fost ales cel care să fie lovit în cap. Oricum, nu el era capul trupei. Putea să se întîmple mai rău, dar, ştiţi cum se spune: Noi să fim sănătoşi!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 05.02.2010 12:18 Monden

National Cinematografic