licitatie_maiou_tociuUn maiou de bumbac, purtat de actorul Romică Ţociu într-una din nopţile în care a fost fotografiat făcând sex pe plajă, a fost vândut cu peste 120.000 euro la o licitaţie organizată ieri la Londra. Piesa vestimentară iconică a fost disputată intens de către participanţi, care au împins preţul final mult peste valoarea de magazin a maioului, 25 RON.

Potrivit organizatorilor, succesul licitaţiei se explică prin faptul că maioul a fost purtat la mai multe întâlniri intime ale lui “Casanova al Estului”, după cum a fost supranumit Ţociu în presa internaţională. “Este una dintre cele mai recognoscibile piese, esenţială pentru stilul profund masculin al performanţelor sale amoroase din perioada Mamaia”, a declarat Catharine B., participantă la licitaţie.

Câştigătorul, un cunoscut designer vestimentar din România, nu a putut fi contactat pentru declaraţii. Mai multe voci susţin că acesta ar fi achiziţionat maioul - încă îmbibat de sudoarea lui Ţociu - strict pentru colecţia sa personală.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Saturday, 08.09.2012 11:01 Monden

National Cinematografic