alina_plugaru_cere_legalizarea_prostitutieiCazul gimnastei Floarea Leonida, care a ajuns să se prostitueze în Germania, este un motiv în plus pentru legalizarea prostituţiei şi în ţara noastră, crede Alina Plugaru. „Oare când vor realiza parlamentarii noştri că ne pleacă valorile din ţară din cauza legilor deficitare?”, s-a întrebat retoric Alina Plugaru.

Fosta vedetă porno spune că numai ea ştie zeci de cazuri de românce care au ales să facă bani cu trupul lor în alte ţări. „Fetele noastre vor să muncească în România, dar lipseşte cadrul legislativ. Fie că e vorba de filme pentru adulţi sau de prostituţie, la noi există o mentalitate învechită care ne alungă valorile din ţară”.

Ea a dat exemplu lui Sandra Romain, supranumită regina sexului anal. „Bine că avem prinţii şi regi ai manelelor, ai ţiganilor, dar o regină a sexului anal nu-şi găseşte locul în România! Exact ca regele Mihai, Sandra a fost nevoită să ia calea exilului pentru a se realiza profesional”, a acuzat Alina Plugaru.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 10.09.2012 15:59 Monden

National Cinematografic