dannegru_auzit_lunaDupă mai bine de 40 de ani de cercetare, specialiştii NASA au reuşit să decodifice sunetul care bruia periodic convorbirile cu primele expediţii americane pe Lună. Potrivit acestora, vocea prezentatorului TV Dan Negru ar fi, oficial, singurul zgomot suficient de pătrunzător încât să poată traversa spaţiul interplanetar.

Descoperirea are loc în urma unor evenimente recente de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. “Întreaga misiune a fost pusă în pericol acum câteva luni, când mai multe panouri solare s-au fisurat din senin, lovite de o undă sonoră misterioasă”, explică un cercetător. “Un astronaut trimis să remedieze defecţiunea ştia, întâmplător, câteva cuvinte în română şi a identificat sursa ca fiind Dan Negru.”

În acest moment, cercetătorii se confruntă cu o dilemă şi mai mare, deoarece mărturia lui Neil Armstrong privind ecourile vocii lui Dan Negru pe Lună datează din 1969, cu doi ani înainte de naşterea prezentatorului TV. Astfel, se speculează că vocea lui Dan Negru ar fi spart la un moment dat chiar şi continuumul spaţio-temporal, ceea ce deschide noi perspective pentru înţelegerea Universului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 14.09.2012 15:44 Monden

National Cinematografic