beligan_prea_mult_respectSătul de respectul excesiv pe care i-l poartă presa şi publicul, Radu Beligan a declarat într-un interviu recent că este din ce în ce mai hotărât să emigreze. Actorul susţine că se simte discriminat în propria ţară: “Toţi pensionarii sunt dispreţuiţi. Eu de ce nu pot primi un strop de batjocură, după cât am muncit?”

“Mă cheamă Radu, nu Maestrul”, a dezvăluit actorul. “Nimeni nu menţionează asta în presă. Singurul umorist care şi-a permis să glumească pe seama mea aproape că a fost linşat. Vă puteţi imagina?” Mai mult, se pare că respectul semenilor îi afectează şi condiţia fizică. “Când mă întorc cu cumpărăturile, oamenii mă aşteaptă în scara blocului să mă ajute cu ele. Stau la etajul unu, pentru numele lui Dumnezeu!”, a adăugat actorul, aproape în lacrimi.

Maestrul speră ca viitorii săi vecini să îl trateze ca pe unul de-al lor. “Măcar acum, la 93 de ani, mi-ar plăcea să nu înceteze chiar toate bormaşinile când e ora mea de culcare.” Cu toate acestea, Radu Beligan se teme că, din respect, ţara unde va emigra îi va respinge cererea de azil politic, oferindu-i direct cetăţenie.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 16.09.2012 16:10 Monden

National Cinematografic