epilareculaseruldelamagureleAnunţul că România va găzdui cel mai puternic laser din lume face deja furori în înalta societate bucureşteană: sute de tinere cu dare de mână, dar şi câţiva bărbaţi excentrici, s-au înscris deja pe lista de aşteptare pentru a beneficia de o epilare cu laser la Măgurele.

Deşi epilarea cu laser e deja o procedură comună, folosirea unui utilaj industrial cu o putere de 10,000 de terawaţi în scopul îndepărtării părului, mai ales în zona inghinală, va reprezenta cu siguranţă o premieră mondială. “Să vedeţi ce faţă au să facă prietenele mele din Dorobanţi când le spun că mă duc să mă epilez cu cel mai mare laser din lume”, se laudă o tânără pe Facebook, hotărâtă să spună adio părului corporal.

Iniţial, fizicienii europeni implicaţi în proiectul ELI-NP nu îşi propuneau să ofere servicii cosmetice. Cu toate acestea, ei speră acum că venitul suplimentar îi va ajuta să treacă peste criză, mai ales că pe lista doritorilor se află şi personalităţi. “Plătesc oricât pentru a mă epila la Măgurele”, a declarat, de exemplu, designerul Cătălin Botezatu. “Evident, doar ca să arăt că nici cel mai mare laser din lume nu mă poate face mai puţin masculin”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.09.2012 20:48 Monden

National Cinematografic