O altercaţie violentă a tulburat ieri liniştea unui club din centrul Bucureştiului după ce doi hipsteri au aflat că erau fani ai aceleiaşi formaţii obscure. În comunitatea hipsterilor, a asculta o trupă pe care şi altcineva o cunoaşte este o gafă majoră, oraşe precum Berlinul confruntându-se de mult cu lupte între hipsteri declanşate de gusturi muzicale similare.

hipsteri_bataie_gusturi_muzicale.jpg “A început ca o discuţie amicală”, a declarat Jon Ivaşcu, unul dintre hipsterii implicaţi în incident. “I-am spus că îmi plac islandezii de la Jfrðssmákur, el a răspuns că nu a auzit de ei, dar că mi-o recomandă pe folkista vietnameză Gok Kông. Atunci am adus vorba de trupa germană de brit-pop Jammernde Ärsche, iar el mi-a răspuns că îi ştie. Aşa ceva nu se face, a fost foarte urât din partea lui. Mi-am ieşit din fire şi l-am lovit cu poşeta.”

Celălalt hipster a fost internat de urgenţă, suferind de o fractură a ramei de la ochelari. Acesta ar fi declarat că nu mai este fan Jammernde Ärsche de când au devenit comerciali: “În momentul în care te ascultă deja doi oameni, nu mai ai cum să faci muzică bună.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 28.09.2012 19:02 Monden

National Cinematografic