beligan_revolutionar_1848Cunoscutul actor trăieşte încă o dramă ce dovedeşte, încă o dată, că în România nu sunt respectate adevăratele valori. Un mai vechi proiect de lege ce prevede tăierea indemnizaţiilor revoluţionarilor a trecut prin aprobare tacită prin parlament şi l-a lăsat pe Beligan fără pensie!

Printre revoluţionarii afectaţi de această măsură se numără Nicolae Bălcescu (plecat din ţară), CA Rosetti dar şi Radu Beligan. “Nici nu mai înţeleg ce-i în capul politicienilor noştri. Am ajuns să trăiesc de pe o zi pe alta, după ce am rămas şi fără indemnizaţia de revoluţionar de la ‘48. Am ieşit în uliţe atunci să-l demitem pe dictatorul Bibescu şi cu ce ne-am ales? Nici respect, nici bani, nici măcar un omagiu”, a comentat cunoscutul actor de tragedie.

Beligan a mărturisit că, momentan, se descurcă din economii. “Mai am câteva sute de florini, două pungi de galbeni, să vedem cât o să mă mai ţină, că întreţinerea e mare iar medicamentele la spiţerie s-au scumpit enorm!”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 02.10.2012 14:11 Monden

National Cinematografic