aparitie_misterioara_realitatea_tvAngajaţii Realitatea TV au trecut astăzi prin momente de panică, după ce un obiect necunoscut şi-a făcut apariţia pe una din mesele din redacţie. Misterul a fost dezlegat într-un târziu, când un invitat din platou a recunoscut obiectul. "Este vorba de un salariu plătit la timp, e proaspăt, se simte după miros", a explicat invitatul.

O parte din redactori au explicat că nu s-au dumirit din prima ce este obiectul misterios pentru că pe calculatoarele din redacţie sunt restricţionate căutările de genul "când vine salariul", "salariu complet" sau "salariu la timp".

Odată ce s-a trecut peste momentul tensionat, angajaţii au început să-şi facă poze cu salariul şi şi le-au pus şi pe paginile personale de Facebook. Fotografiile au primit mii de like-uri şi share-uri din partea angajaţilor Adevărul Holding şi Oltchim.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 03.10.2012 16:08 Monden

National Cinematografic