aparitie_misterioara_realitatea_tvAngajaţii Realitatea TV au trecut astăzi prin momente de panică, după ce un obiect necunoscut şi-a făcut apariţia pe una din mesele din redacţie. Misterul a fost dezlegat într-un târziu, când un invitat din platou a recunoscut obiectul. "Este vorba de un salariu plătit la timp, e proaspăt, se simte după miros", a explicat invitatul.

O parte din redactori au explicat că nu s-au dumirit din prima ce este obiectul misterios pentru că pe calculatoarele din redacţie sunt restricţionate căutările de genul "când vine salariul", "salariu complet" sau "salariu la timp".

Odată ce s-a trecut peste momentul tensionat, angajaţii au început să-şi facă poze cu salariul şi şi le-au pus şi pe paginile personale de Facebook. Fotografiile au primit mii de like-uri şi share-uri din partea angajaţilor Adevărul Holding şi Oltchim.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 03.10.2012 18:08 Monden

National Cinematografic