hipsterii_cer_legalizarea_casatoriilor_dintre_om_si_bicicleta_copyHipsterii bucureşteni au participat la un marş pe biciclete, într-o încercare disperată de sensibilizare a populaţiei faţă de necesitatea legalizării căsătoriilor dintre om şi bicicletă. Ei spun că s-au săturat să fie discriminaţi din cauza pasiunii pe care o au pentru propriile biciclete şi că nu vor renunţa la marşuri până nu-şi ating scopul.

„Sunt foarte ataşat de bicicleta mea şi nu-mi pot imagina viaţa fără ea. Numai eu ştiu cât am suferit acum un an, după ce un prieten s-a urcat pe bicicleta mea... Pe moment m-am răzbunat pe ea, i-am dezumflat roţile, i-am ascuns pompa şi n-am mai vorbit cu ea trei luni, dar până la urmă am iertat-o. De atunci a fost numai a mea. Acum, următorul pas firesc este să mă căsătoresc cu ea”, ne-a spus Jon Ivaşcu, un hipster bucureştean.

De asemenea, hipsterii se plâng că pistele speciale pentru biciclete nu le oferă suficientă intimitate. „Sunt multe lucruri pe care i le-aş face bicicletei mele, dar nu pot din cauza trecătorilor care intră pe pistă. E ca şi cum eu aş intra în dormitor peste cineva”, s-a revoltat acelaşi Jon Ivaşcu.
Scris de Calin | Friday, 05.10.2012 07:27 Monden

National Cinematografic