terasa_dorobanti_pitipionce_colectie_toamna_copyJale mare pe terasele din Dorobanţi! Temperaturile mult prea ridicate pentru această perioadă a anului le-a adus în depresie pe majoritatea piţipoancelor care frecventează zona. Deşi şi-au cumpărat de mai bine de o lună haine pentru sezonul de toamnă de la Paris, Milano sau Londra, acestea stau încă nepurtate în debaraua piţipoancelor.

„Mă simt ca un boschetar, care poartă aceleaşi haine la nesfârşit”, se plânge o piţipoancă. „Intru deja în a cincea lună în care port numai haine din colecţia de vară. Dacă n-ar trebui să mă machiez excesiv, probabil nu m-aş mai privi în oglindă, atât de ruşinată mă simt. Am doar 30 de articole vestimentare din colecţia de vară, e imposibil să mă descurc cu ele cinci luni, cât a ţinut vara asta”.

O altă problemă a piţipoancelor este că hainele din colecţia de toamnă au fost alese astfel încât să se asorteze perfect cu noul iPhone 5. „E ca şi cum nu mi-aş pune suficient în valoare noul iPhone. Orice aş face, nu se asortează deloc cu tricourile mele de vară, zici că sunt ultima snoabă”, s-a plâns o altă piţipoancă.
Scris de Calin | Friday, 05.10.2012 12:45 Monden

National Cinematografic