Are un snop de flori, şi tot e nemulţumită! E cazul şoferiţei Mioara Papuc, care voia să meargă pe 8 Martie la rude la Ploieşti, dar nu a reuşit. S-a cazat la o pensiune din Moara Vlăsiei, pentru că a apucat-o noaptea pe drum. Şoferiţa spune că a fost exaperată de poliţişti, care o opreau la fiecare 100 metri, ca să-i ofere flori.politia_flori_8martie.jpg

“La un moment dat mi-au făcut semn să trag pe dreapta, dar am mers mai departe că mă săturasem. M-au urmărit cu girofarele pornite, mi-au tras cu pistolul în roţi, m-au oprit, mi-au dat flori şi un avertisment pentru că nu am oprit la semnalul poliţistului”, spune Mioara Papuc, care a plecat din Bucureşti la 8 dimineaţa şi a parcurs 30 km în 19 ore.

Şoferiţa a primit sute de buchete de flori, care abia mai aveau loc în maşină. Adevărata surpriză a venit în această dimineaţă, când şoferiţa a fost amendată sever de aceiaşi poliţişti, pentru lipsă aviz de însoţire marfă şi comerţ ilegal cu flori, fiind cercetată penal şi pentru furtul florilor din maşină, pe care nu le poate justifica.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 09.03.2015 16:58 Monden

National Cinematografic