8 zile de proteste şi o mare întrebare: De ce tace Ricky Dandel?

În timp ce monştri sacri ai scenei muzicale, ca acel domn de la Taxi, Călin Goia sau Angela Similea, au reacţionat prompt după ieşirile masive în stradă ale românilor, există și artiști care au păstrat o tăcere suspectă. Cel mai țipător la ochi este cazul solistului Ricky Dandel, al cărui nume nu se află printre cei care au sprijinit manifestaţiile uriaşe de la Guvern.

Un adevărat obelisc al muzicii ușoare românești, solist și cantautor deosebit de talentat, autorul unor șlagăre nemuritoare, Ricky Dandel a ieșit de bună voie din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și a refuzat, constant, să se implice în viața socială a țării. Acesta a fost acuzat de mai multe voci din lumea artistică de nepartizanat.

O altă absență stranie de pe listă este cea a cuplului Dana Bartzer – Dan Crainerman care, și ei, se pare că au uitat ce a făcut țara aceasta pentru ei. Aceștia se alătură altor trădători cum ar fi Mihai Pocorschi, Marian Nistor sau Nelu Dumitrescu.

O atitudine decentă a avut Gheroghe Gheorghiu care, în timpul unui concert, a îndemnat la calm și decență. „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
8 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult