80% din bărbații de la Zilele Prieteniei ajung acolo spunându-le soțiilor că merg să ducă gunoiul

Organizatorii Zilelor Prieteniei au fost uimiți să vadă câți bărbați au venit îmbrăcați mai mult decât „casual” la petrecere. Misterul a fost lămurit când majoritatea dintre ei au recunoscut că au spus acasă că pleacă un pic să ducă gunoiul.

„Am știut că soția va aprecia când i-am spus «Lasă dragă, duc eu gunoiul». Așa o mai ajut și eu în gospodărie, cum ar trebui să facă orice soț model. Am ieșit din casa scării cam 20 de băieți cu pungile de gunoi în mână, l-am dus și am zis că merităm și noi un premiu, o bere, că nu e treabă ușoară”, povestește Decebal Popescu, un domn care a apărut la chef doar în pantaloni scurți și maieu. „Partea pozitivă e că este foarte curat în casă în această perioadă”, continuă acesta.

Cel mai spectaculos a fost un tânăr din Iaşi care a spus că se duce să bată covoarele și a venit cu două persane după el și un bătător. „Sigur, am fost surprinsă când l-am văzut că ia covoarele din casă să le scuture de praf, că doar noi avem aspirator. Dar am zis să nu-l împiedic când vrea să facă ceva în casă”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

9 iulie 2015 12:07

Alte articole

Vezi mai mult