O coloană de câteva mii de autocare, întinsă pe câțiva zeci de km, se îndreaptă în aceste momente spre vama de la Kulata. Autocarele sunt burdușite cu pensionari români, atrași irezistibil de coada de la singurul punct de intrare în Grecia pe care au tot văzut-o mediatizată zilele acestea.

coada_kulata_grecia_masini.jpg ”Mergem să vedem ce se dă, că vrem și noi”, spune un pensionar. ”Oamenii ăia nu stau de nebuni la ditamai coada, mai ales pe căldurile astea, deci e clar că se dă ceva acolo. Iar pe noi nu ne sperie nicio coadă, putem să așteptăm oricât atâta timp cât știm că ni se dă ceva la final. Doamne-ajută să fie ceva util.”

Autocarele au plecat spre Kulata acum două zile, dar n-au ajuns încă din cauza unui incident apărut ieri. Cu puțin înainte de a ajunge la destinație, un pensionar aflat în primul autocar din coloană a realizat că și-a uitat ochelarii acasă și a cerut să se întoarcă după ei. Momentan, coloana este blocată de primul autocar, care stă pe avarii și așteaptă să se întoarcă pensionarul uituc.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 06.07.2020 14:38 Monden

National Cinematografic