tudor_chirila_pagubit_brokereDispariţia lui Cristian Sima, fost şef al Bursei Sibiu şi broker al vedetelor, i-a determinat pe cei mai cunoscuţi clienţi ai săi să accepte o invitaţie la emisiunea "Ce se-ntâmplă, brokere?" de diseară.

Oana Cazino promite răspunsuri la cele mai grele întrebări care îi frământă în prezent pe foştii clienţi ai lui Sima, legate de dobânzi, randamente şi proceduri de recuperare a pagubelor în instanţă.

"Sigur, e dificil pentru păgubiţi, dar sper să-i fac să înţeleagă mai bine mecanismele jocului la bursă. Pentru a le demonstra, voi aduce în studio o pereche de zaruri, barbutul fiind un joc similar", declară Oana Cazino.

La emisiune vor mai participa reputaţi experţi români în tunuri şi devalizări, precum Videanu sau Berceanu, dar şi invitata permanentă a emisiunii "Ce se-ntâmplă, brokere?", Monica Iacob-Ridzi. Oana Cazino promite chiar şi o intervenţie telefonică din Rahova a lui Adrian Năstase. Evident, nu va lipsi Monica Tatoiu, chiar dacă nu o va invita nimeni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 12.10.2012 14:30 Monden

National Cinematografic