operatii_estetice_viorel_lis"Viorel Lis este modelul meu în viaţă", declară tânărul Robert A. din Bucureşti. Acesta şi-a şocat familia şi prietenii investind aproape jumătate de milion de euro ca să semene cât mai mult cu idolul său. După mai bine de 100 de operaţii estetice, acesta este încântat că, în sfârşit, oamenii îl confundă pe stradă cu fostul edil.

"Iniţial, imitam doar felul de a fi al lui Viorel Lis - mă îmbrăcam ponosit, jucam la păcănele, mă făceam de râs prin ziarele de scandal", spune tânărul. "Dar mi-am dat seama că vreau mai mult. Vreau să intru efectiv în pielea lui Viorel Lis. Acum sunt extaziat de fiecare dată când sunt abordat cu 'Să trăiţi, domn' primar' sau 'Cine a pierdut un rinocer?'."

"Câteva dintre intervenţii au fost foarte dificile", explică un chirurg plastician. "A trebuit să-i transplantăm o chelie, să-i punem cearcăne dar şi să-i injectăm silicon în nas ca să i-l facem mai borcănat. Am lucrat ore întregi să îi de-tonifiem musculatura şi să-i scoatem în evidenţă burta şi cocoaşa. Dar am reuşit să-i împlinim acestui tânăr frumos cea mai mare dorinţă: să fie bătrân şi urât."

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Vasile | Thursday, 18.10.2012 07:44 Monden

National Cinematografic