hipsteri_boli_exotice_africaSătui să se îmbolnăvească de viroze şi gripe, pe care le consideră boli “mainstream”, numeroşi hipsteri români şi-au rezervat, odată cu răcirea vremii, bilete de avion spre destinaţii precum Nigeria, Togo şi Zambia. Aceştia speră să se întoarcă de acolo cu infecţii exotice, cu care să se poată lăuda faţă de prietenii lor.

“E o chestiune de personalitate”, explică Jon Ivaşcu, unul dintre hipsterii care se pregătesc să zboare iarna aceasta în Ndjolé, Gabon. “Când tot românul o să aibă acelaşi guturai pe care l-a avut şi anul trecut, eu voi putea spune cu mândrie că am ceva original. Măcar neurocisticercoză, Ebola sau boala Buruli, dacă nu chiar un parazit nou, de care nu a mai auzit nimeni.”

Întrebat dacă a luat în calcul şi riscurile pe care le implică o boală tropicală, acelaşi hipster a declarat: “Personal, sunt dispus să fac orice pentru a ieşi din turmă. Gândiţi-vă că toată iarna o să merg la muncă pe bicicletă. În condiţiile astea, e o nimica toată să-mi sângereze urechile sau să îmi cadă părţi ale corpului.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 22.10.2012 10:10 Monden

National Cinematografic