Radu_BeliganCunoscutul actor de teatru a acordat un interviu revistei Unica în care a mărturisit că se descurcă greu cu banii. "Abia de-mi mai ajung banii de la un salariu la altul. Tranziţia asta nu ne-a ajutat la nimic, era mai bine pe vremea regelui Carol I", a spus îndrărgitul actor.

Beligan a povestit cum, pe vremea lui Carol I, preţurile erau mai mici, nu se găseau atât de multe lucruri dar fiecare argat avea de muncă. "Nu vedeai, ca astăzi, tineri umblând aiurea pe străzi fără căpătâi. Pe-atunci primeai repartiţie la ciocoi de pe la 14 ani, n-aveai timp să salvezi nici o Roşie Montană", spune actorul.

"Totodată", spune Radu Beligan, unul din actorii preferaţi ai regelui Carol I, "aproape orice român îşi permitea să meargă odată pe an la Balcic. E-adevărat, nu se găseau prea multe feluri de mâncare în supermaket, dar eram mult mai sănătoşi. Ăia care nu mureau de pojar, febră tifoidă, răceală sau gripă prindeau lejer 40 de ani!"
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Sunday, 28.10.2012 12:25 Monden

National Cinematografic