Ca începător într-ale căsniciei, nu puteam să ignor o ştire cu titlul: "Află secretul unei căsnicii de durată!". Nici nu a mai contat că ştirea e apărută în CanCan. Un astfel de titlu e pentru bărbatul căsătorit mai ceva decât Biblia pentru fanaticul religios.

Ceea ce-i uneşte pe bărbaţii căsătoriţi e că niciunul dintre ei n-are habar ce e aia căsnicie şi cum se întreţine. Închizi ochii şi speri la cât mai bine, ăsta e nivelul maxim de implicare de care poţi da dovadă ca bărbat. De aia nu o să auzi niciodată un bărbat cerând sfaturi unui alt bărbat în probleme ce au treabă cu căsnicia. Pentru că nici celălalt nu ştie nimic şi, plus de asta, chiar dacă printr-un miracol ar ştii ceva, tu nu ai fi în stare să înţelegi despre ce dracu' vorbeşte ăla.

Intru aşadar pe text plin de curiozitate, dar mi-am luat-o în bot direct. Textul începe diabolic: "Secretul unei căsnicii de durată, constă într-un calcul matematic!" Abia ce am scăpat de coşmarurile cu profa de mate, care vine să-mi dea extemporal sau să mă scoată la tablă, iar ăştia mă iau cu calcule matematice! De virgula pusă aiurea nu mai zic nimic, că e text de tabloid.

Eu n-am înţeles nimic din text, decât că "secretul" aparţine unui profesor australian. Priviţi minunăţie de text:

casnicia_de_durata
Acum stau şi mă întreb: care-i ăl mai mare prost, australianul care a scos imbecilitatea asta, sau redactorul de la CanCan care a pus botul şi a publicat "formula"?
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 11.02.2010 18:20 Monden

National Cinematografic