dandiaconescufuriospeangajatiVestea că Pro TV, Acasă, Antena 1 şi Kanal D au fost sancţionate de CNA cu închiderea emisiei timp de zece minute l-a înfuriat pe patronul OTV. Acesta s-a deplasat de urgenţă la sediu pentru a-i lua la rost pe angajaţi, ameninţându-i cu tăieri masive de salariu pentru că postul său, cândva un etalon al lipsei de decenţă, nu s-a regăsit pe lista televiziunilor amendate.

“N-am mai pomenit asemenea incompetenţă”, a izbucnit Diaconescu. “E posibil aşa ceva? Până şi Acasă TV să fie amendat de CNA şi tocmai OTV-ul nu? Asta după ce i-am crescut pe Zăvoranca şi pe Vadim ca pe copiii noştri, după ce am stabilit standardul de aur în domeniul obscenităţii? Cum să cădem în derizoriu din cauza unor angajaţi care nu ştiu să difuzeze o mizerie la vremea ei? Sau măcar să dea un scandal din arhivă, avem atâtea!”

Până la identificarea angajatului care a omis să dea pe post videoclipul incriminat, echipa OTV va lucra peste program, a mai anunţat DD, convins că postul său va reuşi să obţină din nou amenzi usturătoare, “ca în vremurile bune”.
Scris de Vasile | Tuesday, 06.11.2012 16:03 Monden

National Cinematografic