Emisiunea “La Măruță”, cunoscută pentru modul în care afectează inteligenţa telespectatorilor, a mai făcut o victimă săptămâna trecută. Este vorba despre tânărul Robert A. din Ploieşti, care s-a trezit cu IQ-ul redus la jumătate după ce a urmărit întreaga emisiune, în ciuda avertismentelor familiei şi prietenilor.

prostitdehappyhour.jpg “Era un băiat inteligent şi cultivat, ştia limbi străine şi voia să devină profesor”, a declarat, cu ochii în lacrimi, mama acestuia. “Nu ştiu ce i-a venit de s-a încuiat în cameră şi a început să se uite la mizeria aia. La un moment dat, pentru că nu mai auzeam nimic, am intrat peste el. Emisiunea tocmai se terminase şi el avea o privire fixă, goală, ca de bovină. Am încercat să-i dau telecomanda, să schimbe canalul. A zis doar ‘papa bun, Robert mănâncă’, a băgat-o în gură şi a început să o mestece.”

Potrivit medicilor, tânărul a căpătat un retard mintal foarte grav: “Practic, el are acum creierul unui fazan. Din păcate, durează ani de zile să repari materia cenuşie afectată de ceea ce noi numim sindromul Măruţă.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 09.11.2012 16:42 Monden

National Cinematografic