Un studiu realizat de cercetătorii britanici arată că peste 80% din acatistele puse la bisericile din România sunt îndreptate împotriva angajaţilor RDS-RCS.

acatist_rds_studiu_cercetatori.jpg "Ştiam că este o practică obişnuită în ţara dumneavoastră, dar am rămas surprinşi de câte acatiste se pun pentru uciderea sau paralizarea angajaţilor RDS-RCS", susţine unul din cercetători.

Cercetătorii au descoperit că lunar românii pun 2 milioane de acatiste la bisericile, schiturile şi mânăstirile din ţară. Potrivit concluziilor studiului, principala solicitare a celor care pun acatiste este trecerea unuia sau mai multor angajaţi RDS la cele sfinte.

În ce priveşte blestemele, studiul arată că angajaţii RDS sunt urmaţi la mare distanţă de casieriţele de la ghişeele direcţiilor taxe şi impozite locale şi de posesorii de bormaşini.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 14.11.2012 10:44 Monden

National Cinematografic