andra_ca_la_meteoDeşi se întâmplă rar să cadă de acord asupra unui subiect, politicieni de toate orientările au făcut front comun împotriva cântăreţei Andra. În ultima ei piesă, aceasta îi prezintă doar pe meteorologi ca mincinoşi, ignorând total contribuţia mediului politic la patrimoniul mondial de minciuni.

“Nu putem sta deoparte când amatorii ăia de la INMH sunt prezentaţi drept ‘mari mincinoşi’”, se plâng liderii USL, ARD şi ai partidelor mai mici. “Asta în condiţiile în care noi am inventat arta minciunii. Acum mii de ani, pe când noi, politicienii, minţeam deja cu succes, aşa-zişii meteorologi încă se chinuiau să descifreze formele norilor, nici nu se gândeau să păcălească pe cineva!”

“Uitaţi-vă la un buletin meteo: unele promisiuni se adeveresc, unele nu. Apoi uitaţi-vă la un discurs electoral - nici urmă de adevăr, 100% înşelătorie de cea mai bună calitate. Asta înseamnă să minţi profesionist!”, au adăugat politicienii, solicitând oficial schimbarea numelui piesei “Ne minţim ca la meteo” în “Ne minţim ca-n campanie”.
Scris de Vasile | Wednesday, 21.11.2012 18:15 Monden

National Cinematografic