În Marea Britanie a fost vîndut de curînd un tablou pictat cu gem, marmeladă şi diverse sosuri la suma de 5.000 de lire. Tabloul, numit "Manchester Preserved", a fost realizat de artista Lindi Kirwin, care spune că viziunea ei asupra tabloului a fost să realizeze copaci cu aroma de mure şi pavaj de marmeladă, la propriu.

"Fiecare produs cere o altă abordare şi am folosit pensule, spatule şi degetele pentru a obţine rezultatul final", a declarat artista. Tabloul reprezintă biblioteca centrală din Manchester şi a fost vîndut în urma unei licitaţii. Cumpărătorul a spus că preţul tabloului ar fi fost mult mai mic dacă pictoriţa ar fi ştiut de unde să facă cumpărăturile. De asemenea acesta le va spune de-acum musafirilor: Dacă vă uitaţi la tablou, să nu ţineţi mult uşa deschisă la frigider!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Saturday, 22.08.2009 13:45 Monden

National Cinematografic