gadea_revoltatMihai Gâdea a descoperit cu stupoare că primeşte de ani de zile e-mailuri cu „Penis enlargement”, doar că acestea îi ajung direct în spam. „Incredibil, în adresa mea de e-mail zace o comoară nedescoperită de ani de zile! Cine mi-a trimis e-mailurile astea în spam şi nu în Inbox, cum era firesc, va plăti scump”, a exclamat Gâdea când şi-a accesat, din greşeală, spamul.

Directorul Antena 3 spune că îi va da în judecată pe cei de la Gmail, pe motiv că i-au răpit ocazia de a avea o viaţă sexuală normală. „Am stat cu puţulica asta mititică atâţia ani, când salvarea era la un click distanţă. Nu pot nici măcar să mă masturbez decent, trebuie să folosesc o pensetă, ceea ce e destul de dureros. Dacă primeam e-mailurile cu «Penis enlargement» direct în Inbox, poate până azi puţulica mea bătea spre 3 centimetri”, a spus Gâdea.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 13.12.2012 10:15 Monden

National Cinematografic