mircea_badea_masinuta_pompieriPotrivit unor apropiaţi, prietena lui Mircea Badea, Carmen Brumă, e exasperată că Mircea i-ar fi scris şi anul acesta lui Moş Crăciun, cerându-i încă o maşinuţă de pompieri.

"Mi-a lipit scrisorea pentru Moş Crăciun pe frigider, că cică să o pun eu la poştă, că el nu are bani de timbre. Anul trecut la fel a făcut. Tot maşinuţă de pompieri a vrut. Acum doi ani tot maşinuţă de pompieri. Mi s-a luat", relatează exasperată Carmen Brumă.

Potrivit prietenilor comuni, părinţii lui Badea încă nu i-ar fi explicat acestuia adevărul despre Moş, în această privinţă Badea având un intelect similar unui copil de 5 ani.

"Sincer, mi-e penibil să tot intru în magazine de jucării. În general le spun vânzătoarelor că iau jucăriile pentru un nepot", susţine Carmen Brumă.

Carmen Brumă susţine că ar fi încercat să-i spună lui Mircea că poate Moşul s-a săturat să-i tot aducă maşinuţe de pompieri, însă Mircea ar fi declarat că dacă Moşul nu-i aduce maşinuţa atunci sigur e băsist.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 15.12.2012 10:23 Monden

National Cinematografic