hipster_cea_mai_obscura_formatieMii de hipsteri bucureşteni sunt în extaz după ce unul dintre ei a descoperit o formaţie atât de obscură încât nici măcar membrii ei nu au auzit vreodată de ea. Trupa a devenit deja subiectul nr. 1 de discuţie în cafenelele din Centrul Vechi, cu toate că nimeni nu poate oferi detalii în legătură cu numele ei sau ce gen muzical abordează.

“Habar nu aveam că sunt de câţiva ani basistul - sau poate clăparul - acestei formaţii extraordinare”, a declarat Jon Ivaşcu, probabil vedeta celei mai obscure trupe din lume. “Întotdeauna mi-au plăcut sonorităţile exotice ale trupelor underground. Mă bucur să aud că sunt chiar eu într-o asemenea trupă, una atât de underground încât nici nu ştiu cum se cheamă. Cred că aducem cu olandezii de la Roze Lullen sau norvegienii de la Latterlig Pikk, deci e posibil ca trupa noastră să aibă un nume asemănător.”

Deşi s-ar putea bucura de glorie nemărginită în rândul confraţilor, descoperitorul şi proaspătul impresar al formaţiei a preferat să rămână anonim. “Dacă l-aş face public, numele meu deveni comercial, ar fi un fel de Inna sau Smiley al numelor.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 16.12.2012 11:50 Monden

National Cinematografic