Mii_de_romani_au_ajuns_la_spital_cu_timpanul_spart_dupa_ce_s-au_uitat_la_Revelionul_cu_Dan_NegruÎmbulzeală mare în spitalele din toată țara! Dacă în anii precedenți românii se alegeau cu timpanul spart din cauza petardelor, anul ăsta le-a fost fatală urmărirea Revelionului de la Antena 1, prezentat de Dan Negru. Urletele acestuia au făcut efectiv ravagii printre români.

”Știam că e riscant să mă uit la Dan Negru, dar nu puteam nici să mă uit la Revelionul prezentat de Măruță”, și-a motivat inconștiența un pensionar din Tecuci. ”Mai bine să fiu surd de o ureche, decât să mă trezesc cu IQ-ul înjumătățit din cauza lui Măruță. Singurul inconvenient este că doctorul mi-a prescris acum să mă uit timp de o lună doar la postul Mezzo.”

Deși mulți români au făcut plângere împotriva lui Dan Negru, autoritățile spun că nu au ce să-i facă. ”Din păcate, legea e clară: în noaptea de Revelion este permisă folosirea petardelor, artificiilor și a vocii lui Dan Negru. Românii trebuie să învețe să folosească mai des tasta Mute a telecomenzii”, a explicat un polițist, în timp ce-și trata timpanul spart într-un spital.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Tuesday, 01.01.2013 17:24 Monden

National Cinematografic