Mii_de_romani_au_ajuns_la_spital_cu_timpanul_spart_dupa_ce_s-au_uitat_la_Revelionul_cu_Dan_NegruÎmbulzeală mare în spitalele din toată țara! Dacă în anii precedenți românii se alegeau cu timpanul spart din cauza petardelor, anul ăsta le-a fost fatală urmărirea Revelionului de la Antena 1, prezentat de Dan Negru. Urletele acestuia au făcut efectiv ravagii printre români.

”Știam că e riscant să mă uit la Dan Negru, dar nu puteam nici să mă uit la Revelionul prezentat de Măruță”, și-a motivat inconștiența un pensionar din Tecuci. ”Mai bine să fiu surd de o ureche, decât să mă trezesc cu IQ-ul înjumătățit din cauza lui Măruță. Singurul inconvenient este că doctorul mi-a prescris acum să mă uit timp de o lună doar la postul Mezzo.”

Deși mulți români au făcut plângere împotriva lui Dan Negru, autoritățile spun că nu au ce să-i facă. ”Din păcate, legea e clară: în noaptea de Revelion este permisă folosirea petardelor, artificiilor și a vocii lui Dan Negru. Românii trebuie să învețe să folosească mai des tasta Mute a telecomenzii”, a explicat un polițist, în timp ce-și trata timpanul spart într-un spital.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 01.01.2013 14:24 Monden

National Cinematografic