minimax_record_de_audientaŞefii canalului pentru copii Minimax au luat o decizie absolut genială, care le-a adus recordul absolut de audienţă înregistrat vreodată de un post TV în România: au difuzat aseară programul lor obişnuit! Astfel, în perioada în care aproape toate posturile TV autohtone au dat filmele lui Sergiu Nicolaescu, Minimax a înregistrat la nivel naţional o cotă de piaţă de peste 90%.

„Norocul nostru e că Sergiu Nicolaescu nu a făcut şi desene animate, altfel am fi fost obligaţi să le difuzăm aseară. Sper ca celelalte televiziuni să dea şi în următoarele seri filmele lui Sergiu Nicolaescu, pentru a ne consolida poziţia proaspăt câştigată pe piaţă”, a declarat reprezentantul pe România al canalului Minimax.

Vârful de rating a fost înregistrat în jurul orelor 21:00, când „Poveştile din folclorul maghiar” au fost urmărite de 98,7% dintre românii care aveau televizorul deschis. Succesul celor de la Minimax este cu atât mai răsunător cu cât absolut toate desenele animate difuzate aseară au fost reluate cel puţin a şasea oară.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 04.01.2013 07:02 Monden

National Cinematografic