scandal_sexual_caini_sibiuInspectorii MAI efectuează în prezent o investigaţie la Centrul Chinologic Sibiu, unde se pare că un câine poliţist ar fi hărţuit sexual mai multe subalterne.

"Avem indicii că locotenentul canin Max ar fi ameninţat subalterne că dacă nu-i acceptă favorurile sexuale nu vor avea şanse de promovare în Poliţie", susţine Decebal Popescu, şeful comisiei MAI care investighează scandalul sexual de la Sibiu.

În prezent inspectorii MAI discută cu subalternele lui Max, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Potrivit inspectorilor, una din căţelele poliţiste ar fi însărcinată în urma unui viol comis asupra ei de locotenentul canin Max.

Investigaţia de la Sibiu a fost declanşată după ce una din căţele a reclamat presiunile constante la care a fost supusă e la angajarea în centrul chinologic şi mai ales avansurile libidinoase ale locotenentului canin.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 10.01.2013 20:22 Monden

National Cinematografic