scandal_sexual_caini_sibiuInspectorii MAI efectuează în prezent o investigaţie la Centrul Chinologic Sibiu, unde se pare că un câine poliţist ar fi hărţuit sexual mai multe subalterne.

"Avem indicii că locotenentul canin Max ar fi ameninţat subalterne că dacă nu-i acceptă favorurile sexuale nu vor avea şanse de promovare în Poliţie", susţine Decebal Popescu, şeful comisiei MAI care investighează scandalul sexual de la Sibiu.

În prezent inspectorii MAI discută cu subalternele lui Max, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Potrivit inspectorilor, una din căţelele poliţiste ar fi însărcinată în urma unui viol comis asupra ei de locotenentul canin Max.

Investigaţia de la Sibiu a fost declanşată după ce una din căţele a reclamat presiunile constante la care a fost supusă e la angajarea în centrul chinologic şi mai ales avansurile libidinoase ale locotenentului canin.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 10.01.2013 20:22 Monden

National Cinematografic