bianca_acuzata_ca_e_lector_universitarAtac mârlănesc al unui şeic arab la adresa Biancăi Drăguşanu! Deşi oficial se află în Dubai în vacanţă, Bianca a fost acuzată şeicul Al Habtoor că adevăratul motiv la vizitei din Dubai îl reprezintă susţinerea unor prelegeri la o prestigioasă universitate din zonă, pe tema legăturii reducţiei fenomenologice husserliene cu filozofia arabă a secolului IX.

Bianca se apară si spune că şeicul a atacat-o din cauză că i-a refuzat de mai multe ori avansurile sexuale. “Omul delirează! M-aţi văzut vreodată pe mine cu o carte în mână? Habar n-am ce-i ăla husserl, eu niciodată nu am avut activităţi intelectuale. Prost să fii să-l crezi pe acest şeic, cine mă cunoaşte ştie că eu nu sunt deloc inteligentă de felul meu”, a răspuns Bianca acuzaţiilor.

Ea chiar s-a arătat dispusă să facă un test cu detectorul de minciuni, pentru a dovedi că ea practică cea mai veche meserie din lume. “Ştiu că lumea e invidioasă pe preţurile mari pe care le practic, dar ăsta nu e un motiv să mă acuzi că susţin prelegeri pe teme filozofice”, s-a revoltat Bianca.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 11.01.2013 18:57 Monden

National Cinematografic