tanar_si_nelinistit_la_tvL-am găsit pe cel mai mare fan al serialului „Tânăr şi neliniştit”! Robert Acrişor, un bucureştean de 26 de ani care locuieşte cu părinţii, spune, nici mai mult, nici mai puţin, că a ratat doar 2781 de episoade din longevivul serial american. Ar fi ratat mai puţine, doar că, fiind extrem de prost, Robert Acrişor încă nu a învăţat cum se schimbă canalele TV de la telecomandă.

Robert a ajuns însă la această performanţă cu mari sacrificii. “Pentru că serialul se difuzează la ora 16:00, nu am putut merge la facultate, dar nici să-mi iau un loc de muncă. Nu regret însă că am făcut acest sacrificiu, acela de a trăi din banii părinţilor, pentru serialul meu favorit aş fi în stare de orice”, a povestit Robert Acrişor.

Cazul bucureşteanului de 26 de ani este cu atât mai spectaculos cu cât acesta, deşi a văzut peste 7000 de episoade din „Tânăr şi neliniştit”, habar n-are care sunt personajele principale ale serialului. Robert spune că el se uită la „Tânăr şi neliniştit” pentru peisajele superbe care apar în film, nicidecum pentru aşa-zisa acţiune a serialului.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 13.01.2013 10:43 Monden

National Cinematografic