botezatu_iubit_homosexualDin nefericire, geniştii au ajuns la faţa locului prea târziu iar bomba a explodat, murdărind întreaga maşină a designerului. Urme de vaselină s-au găsit pe scaunul şoferului, pe schimbătorul de viteze şi pe  bancheta din spate a automobilului.

“Era prea târziu când am ajuns, se pare că atentatorul şi-a atins scopul. În aer se simţea un miros de parfum şi băuturi fine. Victima era pe scaunul şoferului, vizibil afectată de cele întâmplate”, a relatat şeful echipei de intervenţie a Poliţiei Române.

Botezatu crede că a fost vorba de o răzbunare venită din partea unui soţ gelos, a cărui soţie a căzut în mrejele sale. “Din păcate plaja de căutare este prea mare, că eu am relaţii cu foarte multe femei, dar dacă o să-l prind nu va avea zile bune cu mine. Îi dau nădragii jos şi-i bag toată vaselina asta unde nu bate soarele, să se înveţe să mai facă glume de-astea cu mine”, a comentat, revoltat, designerul român.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Saturday, 12.01.2013 10:34 Monden

National Cinematografic