Hipsterii_ameninta_ca_se_revolta_pe_FacebookVestea că terasele din Centrul Vechi al Bucureştiului ar putea fi deschise doar până la ora 24:00 i-a revoltat peste măsură pe hipsterii din Capitală. Aceştia au ameninţat că vor renunţa la plimbările cu bicicleta şi la salvarea enoţilor din Deltă, pentru a se dedica exclusiv cauzelor de pe Facebook prin care vor cere renunţarea la proiectul Consiliului General al Capitalei.

“Stilul de viaţă al hispterilor este în pericol”, s-a revoltat Jon Ivaşcu, liderul hipsterilor bucureşteni. “Fără poze pe Facebook care să demonstreze că au stat la o terasă în Centrul Vechi, hipsterii din Capitală ar putea fi consideraţi nişte indivizi anoşti, care se îmbracă ciudat şi ascultă muzică dubioasă. Noi suntem mult mai mult de-atât!”

Hipsterii spun că sunt dispuşi chiar să-şi facă fiecare câte 10 conturi de Facebook, pentru a aduna mai multe Share-uri şi Like-uri la cauzele prin care vor cere program non stop la terasele din Centrul Vechi. “Vom bloca Facebook-ul cu cauzele noastre, Sorin Oprescu ar trebui să se teamă de puterea noastră de a da Like şi Share”, a ameninţat Jon Ivaşcu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 14.01.2013 14:02 Monden

National Cinematografic