ctp_spart_paharCunoscutul editorialist de la Gândul a fost văzut ieri în preajma arenelor sportive BNR din Capitală în timp ce-şi repara maşina doar încruntându-se la ea. Se pare că jurnalistul a făcut o pană iar caucicul Daciei sale, dreapta faţă, era aproape sfâşiat.

Martori oculari povestesc că, în loc să cheme o maşină de service sau un prieten să-l remocheze, Cristian Tudor Popescu a ieşit din maşină şi s-a uitat încruntat, vreme de aproape un sfert de oră, la roata autoturismului. Acesta nu numai că a reuşit să vulcaniezeze cauciucul, dar a şi umflat roata şi a astupat trei crăpături din asfalt.

Aceeaşi martori, citaţi de tabloidul Click, spun că apoi CTP s-a urcat în maşină şi a plecat spre o ceainărie unde a băut trei ceaiuri fără zahăr şi trei cafele, tot aşa.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 17.01.2013 17:29 Monden

National Cinematografic