bianca_slav_filmulet_regizatFilmuleţul lansat aseară în emisiunea CanCan TV de la postul Acasă, în care Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se plimbă prin Roma şi se sărută, a reuşit să păcălească mai mulţi români. Deşi pare greu de crezut, există persoane care sunt convinse că totul a fost filmat pe bune de paparazzi, nicidecum regizat de oamenii din trustul Pro pentru a obţine audienţe mari pe TV.

“Chiar dacă Victor Slav şi Bianca Drăguşanu sunt doi actori proşti, orice persoană cu un minim de inteligenţă ar trebui să realizeze că totul a fost filmat cu acordul celor doi”, susţine reputatul analist media Decebal Popescu. “Victor Slav este angajat al trustului Pro, Bianca a filmat pentru ei, CanCan-ul e la ei în trust, e cât se poate de clar că totul e o mare păcăleală.”

Mai mult, filmuleţul a fost regizat de acelaşi personaj mediocru care a făcut şi video-ul de acum câţiva ani cu Cătălin Botezatu sărutându-i sânii Biancăi Drăguşanu în pădurea Băneasa. “În atari condiţii, e jenant că încă sunt persoane care nu realizează că totul a fost regizat”, a adăugat analistul media.
Scris de Calin | Tuesday, 22.01.2013 17:09 Monden

National Cinematografic