capatos_ddÎnchiderea OTV i-a mobilizat la maxim pe şefii Antena 1, care au luat imediat o decizie prin care să atragă toţi fanii OTV, rămaşi fără porţia zilnică de mizerii. Astfel, începând de mâine seară emisiunea lui Dan Capatos va dura 24 de ore, urmând şi să preia o mare parte din formatele de succes ale OTV-ului.

“Pe piaţa media, emisiunea lui Capatos este cea mai apropiată ca format şi desfăşurare de ceea ce se întâmpla pe OTV”, este de părere un reputat analist media. “Ce mizerii se întâmplau seara la OTV, le vedeai a doua zi copiate în emisiunea lui Capatos. Practic, OTV-ul a fost o pepinieră de personaje penibile pentru emisiunea «Un show păcătos». Sunt sigur că oteviştii vor fi încântaţi de ceea ce vor vedea la Capatos.”

Pentru a fi sigur că atrage toţi fanii OTV, Dan Capatos a decis să-i ofere lui Dan Diaconescu postul de asistent TV în cadrul emisiunii “Un show păcătos”. Va fi modificat inclusiv platoul emisiunii, special pentru Dan Diaconescu. “Vom aduce un tomberon, din care domnul Diaconescu va binedispune cu declaraţii senzaţionale telespectatorii care ne urmăresc”, a promis Dan Capatos.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 23.01.2013 18:05 Monden

National Cinematografic