baciu_e_injurat_de_simpatizantiMeciul Stelei de sâmbăta seara a avut un deznodământ superb: 1-3 pe tabelă şi un Eugen Baciu nervos, care le-a arătat degetul mijlociu suporterilor stelişti. Nu e nimic original în gestul ăsta, au fost destui înaintea lui care au făcut "urări" similare. Au scris mai multe ziare despre gestul lui Baciu, printre care şi ăia de la Click!. Era însă mai bine pentru ei să nu se pronunţe, altfel evitau să se facă (încă o dată) de râs. Cum au văzut ei incidentul: "Admonestările virulente i-au provocat lui Baciu o cădere nervoasă, stoperul arătându-le semne obscene simpatizanţilor care-l înjurau."

 

Am o singură întrebare pentru autorul articolului (un oarecare Sebastian Perju): cine e mai nesimţit, Eugen Baciu pentru că le arată degetul simpatizanţilor săi, sau simpatizanţii lui Baciu, pentru că îşi înjură idolul?

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 22.02.2010 18:45 Monden

National Cinematografic