Anda_AdamMai multe femei din Capitală, dar şi din judeţele limitrofe, l-au reclamat pe medicul estetician Hari Seldon după ce acesta le-a greşit o serie de operaţii estetice. "Arătam ca o femeie normală, după ce am încăput pe mâna doctorului, arăt ca Anda Adam", s-a plâns una din paciente.

Femeile sunt revoltate că aspectul lor fizic este acum îngrozitor. "După operaţie m-am dus acasă, să-i arăt soţului meu ce frumoasă m-am făcut doar pentru el. Să ştiţi că n-a apreciat gestul, a pus furtunul de apă pe mine apoi a dat drumul la câini în curte şi a anunţat că va chema poliţia", explică Daniela Ciocan, una din victimele doctorului Seldon.

Reprezentanţii poliţiei au deschis imediat o anchetă. "Da, ştim că în tabloide se spune că Anda Adam ar fi sexy dar să fim serioşi, tot în tabloide se spune şi de Botezatu că ar fi heterosexual. Noi anchetăm fapte, nu vorbe. În realitate, nimeni nu vrea să arate ca Anda Adam, nici măcar ea", a declarat purtătorul de cuvânt al IGP Bucureşti.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 13.02.2013 18:49 Monden

National Cinematografic