barbati_delegatie_suceava_valentinesPotrivit unor surse de încredere de pe comunitatea unica.ro, o înşelătorie de proporţii pare a fi fost comisă în masă de circa 3 milioane de bărbaţi din România.

După declaraţiile a sute şi sute de femei, se pare că toţi bărbaţii le-au spus partenerelor că azi trebuie să plece în delegaţie la Suceava, pentru a se eschiva de la îndatoririle de Valentine's Day.

"Nu pot să cred că Pufulete al meu mi-ar face aşa ceva! Am sunat o prietenă din Suceava şi mi-a spus că acolo e linişte, deşi ar fi trebuit să fie în oraş în jur de 2 milioane de bărbaţi veniţi deja în delegaţie acolo", susţine Mirabela, din Bucureşti.

Tot mai multe românce susţin pe forumuri că bărbaţii fie erau vorbiţi între ei, fie au fost pur şi simplu incapabili să se gândească la o minciună mai de doamne-ajută.

"Putea să-mi spună că are o rudă bolnavă, dar chiar aşa? Clişeul cu delegaţia la Suceva e de-a dreptul supărător", a mai declarat Mirabela.

Femeile le promit însă bărbaţilor o răsplată pe măsură, intenţionând să le trimită un SMS cu textul: "Surpriză! Am venit şi eu la Suceava. La ce hotel stai?"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 14.02.2013 18:00 Monden

National Cinematografic