click_se_joca_in_rai_cu_papusaTabloidul Click a publicat un articol mincinos ieri pe prima pagină. Sub titlul „Raluca se joacă în Rai cu păpuşa Cleo”, cei de la Click spun că fetiţa de şase ani împuşcată în cap este acum în Rai unde se joacă cu păpuşa sa preferată, Cleo. Nimic mai fals. Reporterii noştri au luat legătura cu păpuşa Cleo care dezminte informaţiile. Mai mult decît atît, păpuşa spune că nu a fost sunată de nimeni de la Click, cum ar fi fost normal, şi că nu ştie de unde au apărut aceste informaţii care îi fac mai mult rău.
„Sînt nişte neadevăruri. Nu-mi dau seama de unde a apărut aşa ceva. Eu nu am vorbit cu nimeni de la Click. Normal ar fi fost să mă sune şi pe mine, aşa mi se pare civilizat. Mai mult decît atît, vreu să vă spun că nici nu aveam o relaţie atît de strînsă cu Raluca. De ceva vreme relaţiile dintre noi se răciseră destul de mult. Ea se juca mai mult cu alte păpuşi”, a declarat Cleo pentru TimesNewRoman.ro.

Purtătorul de cuvînt al Poliţiei Române, domnu’ Ciocan, face şi el declaraţii şocante în legătură cu păpuşa Cleo: „Cleo nu merită aşa ceva. Ea a fost singura martoră la cele întîmplate în apartamentul groazei din Siret şi acum are nevoie de linişte. Probabil că va intra zilele acestea într-un program de protecţie al martorilor. Se poate să fie un program redus, de la 9 la 16 după-masa!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Tuesday, 23.02.2010 14:47 Monden

National Cinematografic