ana_maria_prodan_londraLovitură teribilă primită de Laurenţiu Reghecampf înaintea partidei cu Chelsea. Soţia lui, Ana Maria Prodan, a fost arestată de poliţiştii britanici, după ce aceasta a coborât în holul hotelului de lux unde e cazată îmbracată ca ultima curvă. Poliţiştii au fost chemaţi de recepţioner, deranjat că prezenţa prostituatei pe holuri afectează negativ imaginea hotelului.

Deşi Prodanca a încercat să le explice poliţiştilor că ea nu mai practică prostituţia de foarte mulţi ani, engleza stricată pe care a vorbit-o n-a făcut decât să-i convingă şi mai tare pe poliţişti că au în faţă o prostituată aflată la produs. La scurt timp după, a fost luat la întrebări şi Meme Stoica, fiind bănuit că este un transexual, dar acesta nu a fost reţinut de poliţişti.

Recepţionerul s-a plâns că, de când delegaţia Stelei s-a cazat în hotel, a avut mai multe probleme. „Unul dintre oficiali, pe care toţi îl strigau Mache, de exemplu, a returnat meniul de room service cu paginile lipite, după ce s-a închis singur în cameră şi a pus pe uşă cartonul pe care scrie «Nu deranjaţi!»”, a povestit acesta.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 14.03.2013 19:32 Monden

National Cinematografic