90% din acatistele de azi sunt pentru un Black Friday fără țepe

Față de alți ani, românii vor să fie mult mai bine pregătiți pentru Black Friday. Asta pentru că de data asta n-au mai fost pasivi și au luat măsuri serioase ca să împiedice eventuale țepe pe care le-ar putea lua. Mai exact, au luat cu asalt bisericile și plătesc acatiste pentru un Black Friday fără țepe.

Preoții le atrag însă atenția enoriașilor că o astfel de dorință este greu de îndeplinit chiar și de către o divinitate atotputernică ca Dumnezeu. Sau, mai exact, este greu de îndeplinit pe bani puțini, așa că acatistele pentru un Black Friday fără țepe costă de cinci ori mai mult decât cele obișnuite.

Chiar și așa, 90% din acatistele de azi au fost despre Black Friday. Problema este că acatiste dau și comercianții care pregătesc oferte de Black Friday, însă animați de cu totul alte gânduri. Ei plătesc acatiste ca să agațe cât mai mulți naivi la așa-zisele lor oferte, deci va fi interesant de văzut care acatiste vor avea câștig de cauză în cele din urmă: cele ale clienților sau cele ale comercianților?

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 noiembrie 2022 09:27
Citește mai mult despre: acatiste Black Friday

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult