90% dintre români spun că n-ar vrea să aibă vecini homosexuali, pentru că doi bărbaţi înseamnă două bormaşini

Toleranţa e la cote foarte scăzute printre români! Un sondaj recent arată că peste 90% dintre compatrioţii noştri ar prefera să nu aibă vecini homosexuali – mai mulţi, chiar, decât nu îşi doresc vecini romi, atei sau vegetarieni.

Motivul, spun sociologii, e însă unul foarte simplu: doi bărbaţi locuind în aceeaşi casă înseamnă două bormaşini, fapt care îi îngrijorează chiar şi pe cei mai progresişti români. „Nici cu vecini hetero nu pot să dorm ca lumea în weekend, că i se năzare bărbatului să meşterească prin casă. Dacă ar fi doi şi ar renova împreună? Ce-i aici, discotecă?”, spune un locuitor al sectorului 3.

În consecinţă, o soluţie de compromis ar putea fi definirea familiei, în Constituţie, ca „uniunea liber consimţită între două persoane şi o singură unealtă de găurit”, spun experţii care au scos la iveală adevăratul motiv al homofobiei autohtone.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 mai 2017 08:05
Citește mai mult despre: bormasina homosexuali sex vecini

Alte articole

Vezi mai mult