jon_ivascu_e_fan_nastasePopularitatea crescândă a lui Adrian Nastase a început să se facă remarcată şi în rândul hipsterilor autohtoni! La puţin timp după ce a lecturat "din scoarţă în scoarţă" blogul fostului premier, Jon Ivaşcu, un tânăr hipster din cartierul Berceni, a inceput să-şi mângâie tandru colegul de apartament, în timp ce acesta dormea.

“Stăteam într-o seară şi dădeam like-uri pe Facebook şi Instagram. La un moment dat, cineva îmi pune pe wall un link de pe blogul lui Năstase”, povesteşte Jon Ivaşcu. “Iniţial am crezut că îşi bate cineva joc de mine, dar am dat totuşi clic să văd despre ce e vorba. Cred că de atunci mi s-a schimbat viaţa. Tot ce ştiam despre iubire a căpătat o nouă dimensiune, toate sentimentele mele înfrânate până atunci au revenit la suprafaţă, foarte intens, şi m-am dus să le împărtăşesc cu colegul meu de apartament”.

Domi del Curteaveche, victima incidentului, a declarat: “Venisem acasă pe bicicletă de la o nuntă şi am adormit îmbrăcat. Jon a început să ma dezbrace, să-mi recite din Năstase şi apoi să mă mângâie” povesteşte Domi oftând. “L-am pleznit, a început mai intâi să plângă şi apoi să urle ca disperatul, cum că aş fi băsist. S-a calmat şi înveselit numai după ce au venit poliţiştii si i-au promis că-l bagă la puşcărie.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 22.03.2013 22:00 Monden

National Cinematografic